Τα Brand

hygolet Logo2

Hygolet (Europe) AG

Από την ίδρυσή της το 1978 στο Wetzikon, μία κωμόπολη στην ευρύτερη περιοχή της Ζυρίχης με μακρά παράδοση στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, μέχρι σήμερα, η HYGOLET (www.hygolet.eu) αποτελεί σταθερά τον γνήσιο εκφραστή της ελβετικής τελειότητας στα προϊόντα εξοπλισμού τουαλέτας κοινής χρήσης.

Σήμερα, 38 χρόνια μετά την εμφάνιση του πρώτου καθίσματος τουαλέτας Hygolet Hyginiec με τον επαναστατικό μηχανισμό καλύμματος μίας χρήσης, η HYGOLET συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της στις διεθνείς αγορές, με επίσημη διανομή και υποστήριξη σε περισσότερες από 60 χώρες (συμπεριλαμβανομένων πλέον και των ΗΠΑ μέσω των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της εταιρείας στο Deerffield Beach, Florida – www.hygolet.com/usa/) και φυσικά με το design, την ποιότητα και την ασφάλεια που μόνο το ελβετικό brand θα μπορούσε να προσφέρει.

Χιλιάδες αεροδρόμια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, εστιατόρια, γραφειακοί χώροι, νοσοκομεία, ιατρεία, κινηματογράφοι, δημόσια κτίρια, μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί, πολυεθνικές επιχειρήσεις, καταστήματα, σχολεία και δεκάδες άλλες κατηγορίες εγκαταστάσεων σε όλο τον κόσμο που εξυπηρετούν καθημερινά στους χώρους τους πολυάριθμους επισκέπτες όλων των ηλικιών, έχουν εμπιστευθεί την HYGOLET για την απόλυτη υγιεινή και ασφάλεια στην συχνή χρήση της τουαλέτας, για την οικονομία, την αξιοπιστία αλλά και την φιλικότητα της μάρκας στο περιβάλλον.


BUZIL – Werk Wagner GmbH & Co. KGBuzil_Logo_3D_Office_RGB_50

Καινοτομία και λύσεις προσανατολισμένες στις ανάγκες της αγοράς.

Η BUZIL από την ίδρυση της το 1907 προσφέρει στους πελάτες της “πλήρες, εύκολο πακέτο” στον τομέα των λύσεων καθαρισμού, από την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή έως τη διανομή, την κατάρτιση και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η BUZIL παραμένει πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις και εξελίξεις στην αγορά και με γνώμονα την Περιβαλλοντική προστασία, την Αποτελεσματικότητα του κόστους και την Ποιότητα σχεδιάζει τα νέα της προϊόντα.

Έρευνα και ανάπτυξη ως βάση για την επιτυχία

Από το 1953, όταν ο Franz Wagner επέκτεινε την εμπορική επιχείρηση με την προσθήκη μιας μονάδας παραγωγής, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο προηγμένες επιχειρήσεις χημικών στην Ευρώπη. Σήμερα, περισσότερο από το 10% του απασχολούμενου προσωπικού, εμπλέκεται στην συνεχή ανάπτυξη νέων λύσεων, βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων, ανάλυση των προϊόντων των ανταγωνιστών και τη διασφάλιση της ποιότητας.

Επαγγελματικές λύσεις για τον επαγγελματικό καθαρισμό εγκαταστάσεων

Η BUZIL προσφέρει στους πελάτες της, μια καλά ισορροπημένη γκάμα των χημικών καθαριστικών προϊόντων, εξατομικευμένες λύσεις και δημιουργικές ιδέες, για κάθε είδους εφαρμογή και ρύπο. Εκτός από το βασικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων, προσφέρονται ειδικά συστήματα για μεμονωμένες προκλήσεις καθαρισμού, για τους ενδιαφερόμενους χρήστες .

RTEmagicC_9001_2008_14001_2009_H_06   RTEmagicC_Ecolabel_logo_v5_03.jpg   RTEmagicC_umweltpakt_bayern_03   RTEmagicC_UZaustria_03.gif   RTEmagicC_BCSD_03.jpg   RTEmagicC_TopRatingLogo2012-Januar_03.jpg


Logo Lucart Professional P.280Lucart Professional SPA

H Lucart Group είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός της Ευρώπης στο λεπτό χαρτί MG για εύκαμπτες συσκευασίες και είναι μια από τις κορυφαίες 10 ευρωπαϊκές βιομηχανίες κατασκευής αναλωσίμων χαρτιού και airlaid. Η Ιταλική βιομηχανία, παράγει και διακινεί πλήρη γκάμα αναλωσίμων χαρτικών προϊόντων, εξαιρετικης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.

Διαθέτει συνολικά 6 μονάδες παραγωγής, αποτελούμενες από 54 εξειδικευμένες γραμμές παραγωγής με 10 μηχανές επεξεργασίας και παραγωγής προϊόντων χαρτιού. Με συνολικό ετήσιο τζίρο 400εκ€ και 1200 εργαζόμενους, αποτελεί εξαιρετικής σημασίας δύναμη στον κλάδο παραγωγής προϊόντων χαρτιού.

Η στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου Lucart βασίζεται σε μια σαφή αποστολή η οποία καθορίζεται από τις θεμελιώδεις αξίες για συνεχή καινοτομία, συνολική ποιότητα του προϊόντος, σεβασμό για το περιβάλλον και  συνολικό προσανατολισμό στις ανάγκες του πελάτη.

Κατά τη διάρκεια των ετών, ο Όμιλος Lucart πέτυχε σημαντική και ουσιαστική αναγνώριση, με την απόκτηση και τη διατήρηση πιστοποιήσεων του συστήματος παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων, ένα σημάδι της συνεχούς δέσμευσης και της προσοχής στο περιβάλλον και τους πελάτες της.

Lucart-Group-certificazione-ENG 14001