Αρχική Σελίδα / Προφίλ / Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η εταιρία Μ&G ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Ο.Ε. αποτελεί συνέχεια της M&G ΜΑΚΡΗΣ Γ.-ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ Β. Ο.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1997 και από το Δεκέμβριο του 2012 λειτουργεί με τη νέα ονομασία. Η εξέλιξη της εταιρίας στηρίχθηκε στην πολύτιμη εμπειρία και την εξαιρετικά απαιτητική αποκλειστική αντιπροσώπευση του ελβετικού οίκου Hygolet, η οποία ήταν η αρχή των δραστηριοτήτων μας.

Ανταποκρινόμενη επάξια στα παραπάνω, η εταιρία κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της, δημιουργώντας νέα αιτήματα από τη μεριά τους για την εξυπηρέτηση τους και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Έτσι, προχώρησε, αρχικά, στην προμήθεια αναλωσίμων υγιεινής και σήμερα έχει τη δυνατότητα να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σε υλικά σχετικά με την καθαριότητα και την προσωπική υγιεινή. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι συσκευές παροχής αναλωσίμων υγιεινής (χαρτιού, σαπουνιού απολυμαντικών) και τα αντίστοιχα αναλώσιμα, επαγγελματικά χημικά καθαριστικά, εργαλεία καθαρισμού, αρωματισμός χώρου, εξειδικευμένα προϊόντα και μέθοδοι καθαρισμού και απολύμανσης.

Σήμερα, η εταιρία αντιπροσωπεύει και διακινεί προϊόντα και άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων (Buzil, IPC Pulex, Lucart Professional), ενώ ταυτόχρονα προμηθεύεται και από μεγάλες και αξιόπιστες μονάδες από την Ελλάδα και την Ασία. Στη συνεχή, προσεκτική και σταθερή προσπάθεια για τη βελτίωση μας τα τελευταία χρόνια, εντάσσεται η μεταφορά μας σε νέες εγκαταστάσεις μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου και πιο σύγχρονων υποδομών εξυπηρέτησης, η προσθήκη νέων μεταφορικών μέσων με στόχο τη γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση και η αύξηση των εκπαιδευμένων συνεργατών μας. Επιβεβαίωση των προσπαθειών μας, αποτελεί η εδραίωση σημαντικών συνεργασιών με πολλές από τις σημαντικότερες εταιρίες καθαρισμού και facility management, όπως και η απευθείας εξυπηρέτηση αρκετών εκ των κορυφαίων δημόσιων και ιδιωτικών επαγγελματικών εγκαταστάσεων στη χώρα.

Η παρουσία μας ιστορικά

1997: Ίδρυση της ΜΑΚΡΗΣ Γ. (ατομική επιχείρηση)

1998: Έναρξη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα του ελβετικού οίκου Hygolet Hygiene Solutions

2003: Μετασχηματισμός της εταιρείας σε ομόρρυθμη με την επωνυμία ΜΑΚΡΗΣ Γ. – ΓΩΝΙΟΤΑΚΗΣ Β. ΟΕ

2009: Ανάληψη της αντιπροσωπείας του Ιταλικού οίκου αναλωσίμων χαρτικών LUCART Professional.

2012: Μεταφορά της εταιρείας, στις σημερινές γραφειακές εγκαταστάσεις & αποθηκευτικούς χώρους

2013: Έναρξη απευθείας αντιπροσώπευσης του Γερμανικού οίκου χημικών καθαριστικών BUZIL

2015: Ολοκλήρωση της πιστοποίησης ISO 9001 της εταιρείας